Brezplačna poštnina*

Za vsa naročila v vrednosti nad 40€

je dostava brezplačna. Za naročila v vrednosti

pod 30€ je strošek dostave 3,50€.

NOVOST - Slimtox kava!

Novost na svetovnem tržišču!

Slimtox kava je 100% naravna mešanica kave in super food sestavin. Gre za novost na svetovnem tržišču. Odličen okus in formula, ki deluje sta plod večmesečnega dela naše marketinške ekipe in ekipe nutricionistov. Slimtox kavo poleg izjemne učinkovitosti razstrupljanja telesa odlikuje tudi odličen okus, za katerega smo prejeli tudi značko ''Great taste''.

ENOSTAVNA IN HITRA PRIPRAVA

Priprava naše detox kave je povsem preprosta. Vodo segrevamo skoraj do vretja, nato prelijemo detox kavo in jo premešamo. Po želji dodamo še mleko. Naša detox kava se pripravi v samo 1 minuti, zato je povsem primerna za pripravo v pisarni ali ko se vam mudi.

100% NARAVNO

Detox kava je izključno 100% naravnega izvora. Poleg mešanice kave jo sestavljajo še dodane sestavine, ki poskrbijo za detox učinek in pospešujejo prebavo, ter pomagajo pri razstrupljanju telesa in izločanju škodljivih snovi.

SESTAVINE

Slimtox kavo sestavljajo tudi nekatere posebne sestavine, ki jo delajo tako posebno, tako drugačno :) To so: Santos kava, Cikorija, Acai jagode, Goji jagode, Matcha, Regrat, Ginseng, Dandelion. Ja, res je, tudi regrat, Goji jagode, Acai jagode in Matcha jo sestavljajo!

ODLIČNEGA OKUSA

Poleg enostavne in hitre priprave je naša detox kava tudi odličnega okusa. Brez težav se pije povsem nesladkana. Lahko ji dodate tudi mleko, ne bo nič narobe :)

ODLIČNI REZULTATI

Prejeli smo ogromno odzivov naših zadovoljnih uporabnikov, ki so v samo nekaj tednih s pitjem naše detox kave dosegli zavidljive rezultate. Poleg izgube odvečnih kilogramov opažajo tudi spremembe na njihovem počutju, saj imajo občutno več energije. Skoraj vsi opažajo tudi spremembe pri prebavi, ki se je v čisto vseh primerih izboljšala.

Naša detox kava ustvarja nove trende v svetovnem merilu na področju pitja in priprave kave. Instant kavna mešanica, ki poleg dobrega okusa tudi resnično deluje  in je za pripravo povsem preprosta, postaja pravi svetovni hit med vsemi ljubitelji kave. To enostavno morate preizkusiti.

Slimtox kava je narejena, da ti pomaga:

  • Pospešiti prebavo
  • Pri porabljanju kalorij
  • Pri razstrupljanju telesa
  • Povečuje raven energije

Vse sestavine Slimtox kave so 100% naravne, brez dodatkov ali konzervansov.