Brezplačna poštnina*

Za vsa naročila v vrednosti nad 40€

je dostava brezplačna. Za naročila v vrednosti

pod 30€ je strošek dostave 3,50€.

akcija!

Slimtox kava

Slimtox kava

29,90 €
Akcija: 9,90 €

Zaloga: Na zalogi


Podrobnosti

SESTAVINE Slimtox kave: Santos kava, Cikorija, Acai jagode, Goji jagode, Matcha, Regrat, Ginseng, Dandelion.

Več o Slimtox kavi si lahko preberete spodaj ⬇⬇⬇⬇

 


 

Novost na svetovnem tržišču!

Slimtox kava je 100% naravna mešanica kave in super food sestavin. Gre za novost na svetovnem tržišču. Odličen okus in formula, ki deluje sta plod večmesečnega dela naše marketinške ekipe in ekipe nutricionistov. Slimtox kavo poleg izjemne učinkovitosti razstrupljanja telesa odlikuje tudi odličen okus, za katerega smo prejeli tudi značko ''Great taste''.

ENOSTAVNA IN HITRA PRIPRAVA

Priprava naše detox kave je povsem preprosta. Vodo segrevamo skoraj do vretja, nato prelijemo detox kavo in jo premešamo. Po želji dodamo še mleko. Naša detox kava se pripravi v samo 1 minuti, zato je povsem primerna za pripravo v pisarni ali ko se vam mudi.

100% NARAVNO

Detox kava je izključno 100% naravnega izvora. Poleg mešanice kave jo sestavljajo še dodane sestavine, ki poskrbijo za detox učinek in pospešujejo prebavo, ter pomagajo pri razstrupljanju telesa in izločanju škodljivih snovi.

ODLIČNEGA OKUSA

Poleg enostavne in hitre priprave je naša detox kava tudi odličnega okusa. Brez težav se pije povsem nesladkana. Poleg kavne mešanice jo sestavljajo tudi Acai in Goji jagode, ter Matcha.

ODLIČNI REZULTATI

Prejeli smo ogromno odzivov naših zadovoljnih uporabnikov, ki so v samo nekaj tednih s pitjem naše detox kave dosegli zavidljive rezultate. Poleg izgube odvečnih kilogramov opažajo tudi spremembe na njihovem počutju, saj imajo občutno več energije. Skoraj vsi opažajo tudi spremembe pri prebavi, ki se je v čisto vseh primerih izboljšala.

Naša detox kava ustvarja nove trende v svetovnem merilu na področju pitja in priprave kave. Instant kavna mešanica, ki poleg dobrega okusa tudi resnično deluje  in je za pripravo povsem preprosta, postaja pravi svetovni hit med vsemi ljubitelji kave. To enostavno morate preizkusiti.

Zadovoljna in navdušena uporabnica Slimtox kave je tudi Neisha!

 

Slimtox kava je narejena, da ti pomaga: 

  • Pospešiti prebavo
  • Pri porabljanju kalorij
  • Pri razstrupljanju telesa
  • Povečuje raven energije

Vse sestavine Slimtox kave so 100% naravne, brez dodatkov ali konzervansov.

Dostava:

Za dostavo paketov skrbi Pošta Slovenije ali GLS. Čas dostave: 1-2 delovnih dni.

Mnenja uporabnikov o Slimtox kavi:

Slimtox kava je revolucionarna kavna mešanica, ki navdušuje ljudi po vsem svetu. Mnenja zadovoljnih uporabnikov in njihove rezultate najdete tukaj

Pred nakupom priporočamo, da si preberete pogosta vprašanja, za optimalne rezultate pa prenesete naš prehranjevalni načrt. NE priporočamo uporabe detox kave otrokom, mlajšim od 12 let. Podrobneje o omejitvah glede uporabe lahko preberete s klikom tukaj.