Brezplačna poštnina*

Za vsa naročila v vrednosti nad 40€

je dostava brezplačna. Za naročila v vrednosti

pod 30€ je strošek dostave 3,50€.

Kako se uporablja


Naš Slimtox paket vsebuje dve vrsti čaja. Dnevni Slimtox čaj (spije se ga vsako jutro) in nočni Slimtox čaj (spije se ga vsak drugi večer). 

Navodila za uživanje Slimtox čaja

Vzemite eno piramidalno čajno vrečko SLIMTOX čaja in jo prelijte s skoraj vrelo vodo, ter počakajte 3 minute. Čaju lahko po želji dodate sladilo, ampak mi priporočamo pitje čaja brez dodatkov, saj je že sam po sebi zelo okusen. Če čaja ne morete spiti zjutraj, ker nimate časa ali preprosto pozabite ni nobenega problema. Čaj enostavno popijte, ko boste utegnili. Enako ponovite pri nočnem Slimtox čaju, ampak ne pozabite - Slimtox nočni čaj popijte samo vsak drugi večer.

 

Je uživanje SLIMTOX čaja varno?

Seveda, uživanje SLIMTOX čaja je popolnoma varno. Pomembno je le, da ste med razstrupljanjem telesa pozorni, da boste popili veliko tekočine. Priporočeno je vsaj 1,5l dnevno. To vam bo pomagalo pri zmanjševanju učinkov razstrupljanja telesa. Ne pozabite, da lahko ima razstrupljanje oziroma DETOX na vaše telo tudi stranske učinke. Predvsem listi sene (ki so dodani nočnemu čaju) lahko privedejo do odvajalnega učinka. Po navadi so stranski učinki opazni v prvih dneh razstrupljanja. Pojavijo se lahko rahli krči v trebuhu in večkratno obiskovanje stranišča, nikakor pa se ne sme pojaviti driska, bruhanje, omotica ali hudi krči. Če se pojavi kateri od teh učinkov priporočamo, da skrajšajte čas namakanje čajne vrečke nočnega detoxa (za približno 30 sekund) ali prenehate z uporabo in se posvetujete z zdravnikom. Našteto niso običajne reakcije in lahko kažejo alergijo na eno od sestavin v čaju. 

Načeloma naši izdelki ne bi smeli povzročati stranskih učinkov, kljub temu pa se ljudje različno odzivamo na različne sestavine, zato priporočamo, da pred nakupom čaja preverite sestavine, ki so zapisane ob izdelku. 

Pri raztrupljanju telesa s SLIMTOX čajem priporočamo, da se po 2 mesecih (oziroma dveh zaporednih 28 dnevnih paketih) uživanja čaja naredi premor, ki bo dolg vsaj 2 tedna. Po premoru lahko ponovno uporabljate naš čaj. Kljub temu ne priporočamo redne uporabe v daljšem časovnem obdobju, temveč samo občasno uživanje našega 14 dnevnega paketa. 

  

 V vednost

  • Nočni SLIMTOX čaj je lahko pogosto povzročitelj odvajalnega učinka. Svetujemo vam, da prvič uporabite SLIMTOX čaj med vikendom ali ob prostem dnevu, saj boste tako imeli čas, da vidite kako se bo vaše telo odzvalo na sestavine. Stranski učinki niso TAKO resni, vseeno pa ne želimo, da pride do neprijetne situacije.
  • Hidratacija (pitje tekočine) je ključ. Odvajalni učinek nočnega SLIMTOX čaja lahko povzroči dehidriranost, kar pa za vaše zdravje in proces hujšanja ne bo koristno in v pomoč.
  • Ponovno, če se pojavijo simptomi kot so slabost, bruhanje in dolgotrajna diareja prenehajte z uporabo SLIMTOX čaja in se posvetujte z osebnim zdravnikom ali farmacevtom.
  • Če imate kakšne pomisleke pred uporabo SLIMTOX čaja nas prosim kontaktirajte.

 

*V primeru alergij na zelišča, čaje in oreščke uporabo močno odsvetujemo.