Brezplačna poštnina*

Za vsa naročila v vrednosti nad 40€

je dostava brezplačna. Za naročila v vrednosti

pod 30€ je strošek dostave 3,50€.

Nikina 30 dnevna Slimtox preobrazba

 

 

Zagotovo si že slišala kaj o naši Slimtox preobrazbi :) V sodelovanju z Anjo Suska smo pripravili poseben 30 dnevni izziv v katerem je sodelovala simpatična Nika iz Portoroža. V teh 30 dneh je pridno pila Slimtox čaj, se držala Slimtox prehranjevalnega načrta in opravila nekaj treningov z Anjo, ki pa niso bili preveč naporni, tako da bi bili izvedljivi za vsako izmed vas.

Slika Nikina Slimtox preobrazba

 

Po 30 dneh in ko je Slimtox preobrazba za njo je Nika povedala: 

 

''Ne rada se tehtam in se tudi sedaj nisem ozirala na kilograme. Upoštevala sem napotke, se zdravo prehranjevala po načelih Misije poletje, redno pila Slimtox čaje in seveda vpeljala poleg pilatesa 2x tedensko, še 3x tedensko prilagojen trening v fitnesu. Ni bilo enostavno, ampak se je poznalo! Na počutju, hlačah in celulitu! Tega je občutno manj. Ko pa sem prvič videla slike prej/potem- sem bila presenečena! Res sem ponosna sama nase. Uspelo mi je! To je orgomna motivacija za naprej!''

 

Za konec je nekaj besed o Niki in poteku Slimtox preobrazbe povedala tudi naša ambasadorka Anja Suska:

 

''Res sem vesela, da smo lahko skupaj združili moči in pomagali Niki! Super punca! Sicer me je malce skrbelo ker kar rada peče in se sladka ampak moji dvomi so bili zaman. Upoštevala je vsa navodila, sicer nismo vpeljali velikih ali pretežkih spremmeb ampak že nekaj malih prijemov je bilo dovolj za rezultate! Opazne rezultate! Velik lajk za Niko! Velik lajk za Slimtox.'' :) 

 

Poglej si VIDEO v katerem je predstavljen Nikin rezultat in naredi korak naprej k lepši postavi tudi ti.

Za VIDEO klikni tukaj >> http://bit.ly/Nikina-preobrazba-video

 

Zate imamo posebno promo kodo za 10% popust pri naročilu Slimtox čaja. Na zaključku nakupa vpiši kodo: MISIJAPOLETJE in avtomatsko se ti bo odštelo 10% od zneska celotnega nakupa :)