Brezplačna poštnina*

Za vsa naročila v vrednosti nad 40€

je dostava brezplačna. Za naročila v vrednosti

pod 30€ je strošek dostave 3,50€.

O Slimtoxu

O Slimtoxu

 

Neverjetno! Senzacija! Končno tudi v Sloveniji!

Slimtox ekipa, ki je sestavljena iz fantov in deklet, ki sledijo zdravemu načinu življenja je prva, ki ponuja senzacionalno novost – SLIMTOX čaj. Gre za DETOX čaj, ki je namenjen razstrupljanju telesa in pripomore, da se dvigne raven energije v vašem telesu.

 

Učinki DETOX čaja so naravnost revolucionarni:

-          čaj je 100% naraven,

-          je bogat z antioksidanti,

-          pripomore k izgubi telesne teže,

-          pospešuje prebavo,

-          zmanjšuje napihnjenost,

-          poveča raven vaše energije.
Začetki

Naša pot se je začela tako, da smo veliko potovali in se izobraževali o zdravem načinu življenja, zdravem načinu prehranjevanja in hujšanja. Opazili smo, da na tržišču primanjkuje čajna mešanica iz naravnih zelišč, ki je sestavljena s pomočjo strokovnjakov. In tako se je vse začelo..

 

Razvoj

Po več mesecih trdega dela in testiranj vam tako predstavljamo revolucijo na področju razstrupljanja telesa – SLIMTOX ČAJ.

Čajna mešanica je sestavljena iz skrbno izbranih sestavin, ki rastejo na najbolj rodovitnih delih sveta, saj smo želeli dobiti le premium sestavine ne glede na njihovo ceno. Veliko o sami kvaliteti izdelka pove tudi to, da se vsi čaji obirajo ročno. Čaj je sestavljen po preverjeni recepturi in vsebuje samo sestavine, ki resnično učinkujejo. In rezultati so fantastični! 


 


Sestavine Slimtox čaja

Sestavine, ki so prisotne v Slimtox čaju so skrbno izbrane in sestavljene v okusno in zelo učinkovito, 100% naravno čajno mešanico. Sestava dnevnega in nočnega Slimtox čaja se razlikuje. V čaju so prisotne naslednje sestavine:

  •  oolong čaj (poseben čaj, saj surove lističe posušijo na soncu in jih nato polomijo, s čimer se šele prične oksidacija, ki pa je le delna, saj nato delno oksidiran čaj posušijo do konca in s tem ustavijo oksidacijo)
  • ingver (ingver je zelnata trajnica z nadzemnim delom. Ima močan, pikanten okus, zato je zelo primeren za uživanje v obliki čaja, saj se tako ublaži njegova ostrina. Je odlično nadomestilo jutranje kave, saj vas zdrami in pripravi na nov dan. Prija tudi, kadar ste preveč pojedli in imate občutek teže v želodcu. Ingverjeva glavna sestavina je gingerol)
  • limonska trava (Limonska trava je aromatična rastlina tipična za Indijo, Azijo in nekatere tropske predele Afrike. Ima značilne suličaste liste, ki lahko v višino zrastejo tudi do dva metra. Pripisujejo ji številne blagodejne učinke)
  • kardamom (Kardamom izvira iz tropskih deževnih gozdov Šrilanke, Indije in Sumatre. Pomaga pri napenjanju in lajšanju prebavnih težav, uničuje gnilobne bakterije, znižuje povišan krvni tlak, odganja utrujenost in šibkost)
  • kopriva (kopriva vsebuje velike količine rudninskih snovi, zlasti železa, pa tudi acetilholin, metanojska (mravljinčna) kislina, histamin, vitamini, klorofil, encimi in snovi, ki znižujejo količino krvnega sladkorja)
  • pegasti badelj (Pegasti badelj je znan po zdravilni učinkovini silimarin, za katero je znano, da blagodejno učinkuje na jetra, ki imajo največjo vlogo pri razstrupljanju telesa. Silimarin pa se nahaja zgolj v plodu rastline in je aktivna sestavina, ki ščiti jetra pred toksini iz okolja in pomaga pri njihovi regeneraciji, saj so jetra eden redkih organov, ki imajo to sposobnost, da se lahko sama regenerirajo. Silimarin zelo poenostavljeno povedano deluje tako, da vpliva na zunanjo steno celic jeter, ki postanejo trše, kar pomeni, da strupi težje vstopijo vanje. Snov ima tudi vlogo antioksidanta)
  • rooibos (Rooibos  ime izhaja iz afrikanščine in pomeni »rdeči grm«, ki raste v rastlinskem pasu gorskega travišča Južne Afrike. Zaradi antioksidantov je rooibos splošno varovalni napitek pred težavami z zdravjem in boleznimi, ki so znane kot »civilizacijske«. Poleg tega spodbuja delovanje jeter in pospešuje razstrupljanje telesa, koristno vpliva na prebavo in je dober za srce in ožilje.)
  • kamilica (Kamilica sodi med zelišča, ki jih slovenska tradicionalna medicina uporablja skoraj za vse bolezni. Ljudska tradicionalna medicina je s številnimi izkušnjami potrdila, da kamilični čaj pospešuje znojenje, teši krče, umirja, krepi želodec in telo, razkužuje in razkraja)
  • listi sene (Senozidi, ki jih vsebujejo listi sene, se v debelem črevesju razgradijo v učinkovine, ki delujejo na več načinov. Pospešujejo prehod vsebine skozi črevesje, zmanjšajo absorpcijo tekočine in zvečajo njeno izločanje iz sluznice)
  • pasijonka (Pasijonka je rastlina, ki so jo kot zdravilno rastlino poznali že južnoameriški Indijanci, ki so jo uporabljali kot pomirjevalo ali za ublažitev krčev. Ima protikrčne in blažilne lastnosti, zdravi tudi prebavne motnje, ki so živčnega izvora.)
  • grško seno (Grško seno je rastlina, katere zdravilne učinkovine so bile poznane že antičnemu človeku. V Aziji oziroma na Bližnjem in Srednjem Vzhodu je grško seno pomembna začimba ter nujna sestavina karija, v zahodnem svetu pa se vedno bolj uveljavlja. Grškemu senu pripisujejo številne zdravilne učinke – pomaga pri sladkorni bolezni, visokemu holesterolu, zdravljenju kroničnega kašlja, slabokrvnosti, pomanjkanju apetita, rahitisu ter zdravljenju trebušnih motenj in pri stimulaciji prebave)
  • aroma vanilije (daje čaju prijeten okus in vonj, ki še dodatno pomirja po napornem dnevu)Poslanstvo

Današnji hiter tempo življenja in nezdrava prehrana nas lahko privedeta do pomanjkanja energije, do številnih bolezni srca in ožilja.  Proti temu se lahko učinkovito borimo s stalnim razstrupljanjem telesa in zdravim načinom življenja. Ekipa Slimtox vas bo popeljala skozi celoten postopek razstrupljanja telesa in vam pri tem tudi svetovala glede prehrane in vadbe.

 

''Napolnite se z energijo, zaživite bolje!''

-          ekipa Slimtox