Brezplačna poštnina*

Za vsa naročila v vrednosti nad 40€

je dostava brezplačna. Za naročila v vrednosti

pod 30€ je strošek dostave 3,50€.


Pogosta vprašanja



Kaj je Slimtox čaj? Kako učinkuje?

Slimtox čaj je čajna mešanica sestavljena iz zelišč, ki pomagajo pri čiščenju organizma in so 100% naravna. Kako učinkuje pa si lahko prebereš tukaj >> KLIK 

 

Kaj vse dobim v 14 dnevnem paketu?

Če ste naročili 14 dnevni Slimtox paket boste dobili 14 piramidalnih čajnih vrečkic Slimtox čaja in 7 piramidalnih čajnih vrečkic Slimtox nočnega detoxa (nočni detox se popije vsak drugi dan).

 

Kakšen okus ima Slimtox čaj?

Slimtox čaj je svežega in blagega okusa hkrati. Brez težav ga lahko pijemo brez dodanega sladkorja. Po dosedanjih izkušnjah je okus všeč vsem uporabnikom in uporabnicam. 


Ali lahko Slimtox čaj sladkam? 

Slimtox čaji imajo zares dober okus, zato mislimo, da dodatno sladkanje ni potrebno. Kakorkoli, lahko se v čaj doda malo medu in limone. 

 

Koliko stane Slimtox čaj?

Cene za Slimtox čaj so sledeče:

-          14 dnevni paket (dnevni+nočni detox) stane 29,90€

-          28 dnevni paket (dnevni+nočni detox) stane 54,90€

 

Za vsak nakup v vrednosti nad 30€ je poštnina brezplačna. Pri naročilih v vrednosti do 29,99€ je strošek poštnine 2,50€.

 

V kolikšnem času bom prejel/a naročen Slimtox čaj?

Vsa naročila, ki bodo oddana od ponedeljka do petka do 14.ure bomo odposlali še isti dan. Naročila oddana med vikendom bomo odposlali v ponedeljek, tako da bodo pri vas v torek dopoldan.


Kolikšen je rok uporabe Slimtox čaja?

Rok uporabe Slimtox čaja je označen na hrbtni strani vsake Slimtox vrečke.

 

Je uživanje SLIMTOX čaja varno?

Seveda, uživanje SLIMTOX čaja je popolnoma varno. Pomembno je le, da ste med razstrupljanjem telesa pozorni, da boste popili veliko tekočine. To vam bo pomagalo pri zmanjševanju učinkov razstrupljanja telesa. Ne pozabite, da lahko ima razstrupljanje oziroma DETOX na vaše telo tudi stranske učinke. Predvsem listi sene (ki so dodani nočnemu čaju) lahko privedejo do odvajalnega učinka. Po navadi so stranski učinki opazni v prvih dneh razstrupljanja. Pojavijo se lahko rahli krči v trebuhu in večkratno obiskovanje stranišča, nikakor pa se ne sme pojaviti driska, bruhanje, omotica ali hudi krči. Če se pojavi kateri od teh učinkov priporočamo, da skrajšajte čas namakanje čajne vrečke nočnega detoxa (za približno 30 sekund) ali prenehate z uporabo in se posvetujete z zdravnikom. Našteto niso običajne reakcije in lahko kažejo alergijo na eno od sestavin v čaju. 

Načeloma naši izdelki ne bi smeli povzročati stranskih učinkov, kljub temu pa se ljudje različno odzivamo na različne sestavine, zato priporočamo, da pred nakupom čaja preverite sestavine, ki so zapisane ob izdelku. 

Pri raztrupljanju telesa s SLIMTOX čajem priporočamo, da se po 2 mesecih (oziroma dveh zaporednih 28 dnevnih paketih) uživanja čaja naredi premor, ki bo dolg vsaj 2 tedna. Po premoru lahko ponovno uporabljate naš čaj. Kljub temu ne priporočamo redne uporabe v daljšem časovnem obdobju, temveč samo občasno uživanje našega 14 dnevnega paketa. 


Ali so Slimtox čaji brez glutena?

Seveda, vsi Slimtox čaji so brez glutena.


Komu odsvetujemo uživanje Slimtox čaja?

Uživanje Slimtox čaja odsvetujemo vsem osebam mlajšim od 12. let, nosečnicam in doječim mamicam. 


Ali lahko Slimtox čaj vpliva na delovanje kontracepcijskih tabletk? 

Ne, Slimtox čaj ne vpliva na delovanje kontracepcijskih tabletk. Edina izjema je v primeru, če se v času 4 ur odkar ste vzeli tabletko pojavi odvajalni učinek oz. reakcija (driska, bruhanje,...). V tem primeru priporočamo uporabo dodatne zaščite. 

Priporočamo, da kontracepcijske tabletke v času detoxa jemljete malce preden spijete nočni čaj, saj je na ta način manjša verjetnost, da bi v roku 4 ur prišlo do kakšne reakcije.  


Ali moram telovaditi in se pravilno prehranjevati v času uporabe Slimtoxa? 

Če želite dejansko narediti spremembo navznoter in navzven, priporočamo pravilno prehrani in 3-4 krat tedensko tudi vadbo. Če tega še ne počnete, imejte v mislih, da je to največji korak k spremembi. 

Da bodo naši čaji imeli kar najboljši učinek je pomembno, da sledite našemu načrtu (najdete ga tukaj). Naši čaji so dodatek, ki pomagajo pri izgubi telesne teže in niso nadomestilo zdrave prehrane in vadbe. 


Kaj naj pijem v času detoxa? 

Priporočamo, da spijete 2-3 litre vode dnevno ter se izogibate alkoholu.