Brezplačna poštnina*

Za vsa naročila v vrednosti nad 40€

je dostava brezplačna. Za naročila v vrednosti

pod 30€ je strošek dostave 3,50€.

Zadovoljna uporabnica: MarcelaMarcela je na svojem blogu o Slimtox čaju zapisala tako:


Evo dooolgo pričakovano objavo o detox čaju. Naročila sem ga od Slimtox.si in sem bila presrečna, ko sem ga prejela. Želela sem ga preizkusiti med drugim tudi zato, ker so detox čaji v zadnjem času postali pravi trend (da vidim, če je ves ta pomp okrog teh čajev realen).

Dnevni čaj ima zelo močaj okus po ingverju, zato mi je nočni veliko bolj všeč, se pa ga da vseeno popiti. Čaj sem pila nesladkan, ker si jih nikoli ne sladkam. Čaje sem se odločila piti, ker tako ali tako vsak dan popijem 1-3 čaje (janež mix) in sem želela, da imajo še neko dodano vrednost.
Seveda sem čaje pila ob redni telovadbi (6x tedensko) in pa zdravi hrani -- to je pogoj za maksimalni učinek. Prav tako sem v obsegu trebuha izgubila kar 2 centimetra - SO HAPPY! Če ne veste kaj jesti, vam na svoji strani Slimtox.si ponujajo svoj jedilnik in to brezplačno. Super, kajne?
Ker pa je ena izmed lastnosti čaja ta, da pospešuje prebavo, se pripravite na poln mehur in bolj pogost obisk stranišča, še posebej po nočnem čaju.


 


Povezava do Marceline blog objave: KLIK


 

“Naša misija je, da vam pomagamo na poti do zdravega in boljšega načina življenja. Kombinacija Slimtox čaja, redne telesne aktivnosti in Slimtox prehranjevalnega načrta vam bo pri tem vsekakor pomagala.“ – ekipa Slimtox


Več zadovoljnih uporabnikov Slimtox čaja si lahko preberete tukaj.