Brezplačna poštnina*

Za vsa naročila v vrednosti nad 40€

je dostava brezplačna. Za naročila v vrednosti

pod 30€ je strošek dostave 3,50€.

Zadovoljna uporabnica: TinaZnana slovenska blogerka Tina's fashion&stuff je na svojem blogu o Slimtox čaju zapisala tako:

 

Njegov okus je osvežilen in blag. Jaz ga nisem sladkala ker se ga da spiti tudi brez sladkorja, če pa že svetujem kakšno žličko ali dve medu. Jaz sem se iskreno odločila za pitje čaja samo zaradi enega razloga - razstrupljanje telesa, poleg tega pa me je pozitivno presenetil še z drugimi rezultati.

Za hec sem si zmerila obseg trebuha (ja vem da nimam trebušnih oblog ampak ko enkrat začneš s takšno kuro želiš videti rezultate) pred začetkom in po koncu uporabe čajev. Obseg se mi je zmanjšal za 2cm :) Jeejj! Naj poudarim še to, da sem jedla normalno - držala se nisem nobenega jedilnika, je pa na strani Slimtox načrt prehrane katerega lahko dobite na vaš mail. Čaji so dodatek, ki pomagajo pri izgubi telesne teže in niso nadomestilo zdrave prehrane in vadbe.

Čaj psihično pomirja in pomaga tudi pri višji ravni energije. Zdi se mi da imam sedaj na treningih še večji zagon in energijo, pa tudi zaspana nisem več čez dan.. Načeloma sem v službi vedno zehala že okrog 11.00h, sedaj si pa vedno nekaj najdem in kar naprej bi nekaj delala :D Upam da se me bo to še nekaj časa držalo glede na to da sem kuro zaključila :) Edina stvar, ki je bila recimo da malo negativna je ta, da sem ponoči hodila na stranišče ker sem imela kar naprej poln mehur :D Ampak ok, to potrjuje da pomaga pri hitrejši presnovi.


Dobila sem kaaaar nekaj pozitivnih sporočil in ocen tudi od mojih bralk za kar sem zelo vesela! :)
Vse ki se odločate za to kuro vam jo maksimalno priporočam!Povezava do Tinine blog objave: KLIK


 

“Naša misija je, da vam pomagamo na poti do zdravega in boljšega načina življenja. Kombinacija Slimtox čaja, redne telesne aktivnosti in Slimtox prehranjevalnega načrta vam bo pri tem vsekakor pomagala.“ – ekipa Slimtox


Več zadovoljnih uporabnikov Slimtox čaja si lahko preberete tukaj.